Spannende dates doe je met Serena

mm
Written by Mike Russells NP

Serena is een jong en dyanamische vrouw van 29 jaar. Ze is jong en woont nog bij haar ouders in huis. Ze is ook nog student. Ze heeft zoveel relaties achter de rug dat ze bijna geen geloof meer heeft in mannen. Maar haar moeder motiveert haar om de moed niet op te geven dat ze gewoon door haar geluk moet zoeken. Ze zei haar ook om haar in te schrijven op een dating site. Dit deed ze ook. Ze besloot om uiteindelijk een account aan te maken bij een dating site. Het was na 3weken toen ze Alex leerde kennen op de site. Ze probeerde elkaar leren kennen. En deden alles aan om het contact zo sterk mogelijk te houden. Alex was heel erg gezellig en hij was open en sprak hij ook nog over alles. Ik had hem voorgelegd dat ik van spannende dates houdt. Ik vroeg hem ook als hij mij tevreden zou stellen en als hij me zou kunnen geven wat ik verlangde. Hij gaf het ja antwoord en ik moest dus dan alleen de afspraken maken. In het begin was het moeilijk om een afspraak met hem te maken omdat hij een hele drukke leven heeft. Hij heeft zijn eigen bedrijf waar hij 250 werknemers in dienst heeft. Serena snapt wel niet waarom hij in feite op de dating site een account heeft. Als hij zo bekend is, is een vrouw vinden geen probleem. Hij was wel getrouwd , maar is niet lang voor hij Serena kende was hij gescheiden. Op de vraag waarom hij gescheiden is kreeg Serena geen antwoord. Hij wilde niet graag daarover praten. Omdat hij ook nog een beetje verdriet heeft en ook om het feit dat hij zijn kinderen niet mag zien.

Leuk daten met hem

Hij had leuke krullen in zijn haar en hij zag er ook goed verzorgd uit, hij viel echt in de smaak. Trouwens ik heb altijd smaak als je het aan mij vraag. We waren langer dan drie uurtjes bij elkaar en kwamen we tot de ontdenking dat we een volgende date afspraak sowieso moesten maken. We moeten daten om elkaar beter te kennen was in me hoofd. Ik zei hem dus dat we een andere afspraak moeten maken. Een volgende date afspraak zat erin. Na zoveel gezoend te hebben  sloten we de avond leuk met een nette kus op de wang. We maakte dus een volgende afspraak bij de zelfde café, omdat ik daar de geschikte plek vond. Het was lekker rustig en daar kwam ik tot rust. Op deze date dag was het leuker dan de vorige date omdat we meer deden dat de vorige keer. We werden dus verliefd  Het verliefd gevoel zat er ook in. We raakte steeds verliefd op elkaar.

Het afspraakje bij de film

We maakte weer een date afspraak met elkaar bij de bios. Ik was  een half uurtje eerder dan de afgesproken tijd. We hadden beide dezelfde kleur aan en leken op een koppel. Walter zijn ogen waren niet echt gericht op de film maar zijn blik was om de ene minuut dwaalde zijn ogen naar mijn borststreek. De film interseerde hem niet blijkbaar. Ik vond het wel jammer dat hij niet keek.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *