NANCY HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN.

mm
Written by Mike Russells NP

nancy-heeft-de-smaak-te-pakken

Nancy is een dame die heel hard werkt. Haar man is niet elke avond thuis. Zij mist hem heel erg  wanneer hij de nachtdienst heeft.Nancy houdt van kroelen. Als haar man niet thuis is gaat zij vroeg naar bed en ligt zij dan berichten te sturen voor haar vrienden. Voordat zij uit bed gaat belt ze hem op om te weten hoe het met hem gaat.

 

nancy-leert-haar-man-beter-kennen

Nancy leert haar man beter kennen

Nancy en haar man Fred wonen niet lang samen. Haar man gaat in het weekend tijdens zijn vrije tijd met zijn vrienden borrelen. Nancy gaat vaak met haar vriendinnen naar de bioscoop en wordt door een vriendin thuis afgezet die bij haar in de buurt woont. Fred vertrouwt Nancy niet. Op een zekere dag gaat Nancy met haar vriendin naar de biscoop en ontmoet  Jerrel, haar oude schoolvriend. Zij ziet hem na jaren en is heel blij om hem te zien.Nancy vraagt aan hem wat voor werk hij doet. Jerrel zei aan haar dat is een politieambtenaar is. Zij vraagt ook nog als hij een relatie heeft. Jerrel zei aan Nancy dat hij op die vraag geen antwoord heeft. Hij nam haar mobielnummer om haar te bellen.Jerrel groette haar en vertrok, omdat zijn vrienden op hem stonden te wachten.

 

jerrel-maakt-contact-met-nancy

Jerrel maakt contact met Nancy

Er gingen dagen voorbij maar Jerrel belde haar niet op.Nancy had in gedachte dat zij graag een keer met Jerrel naar bed wil gaan. Het is donderdag middag en de telefoon van Nancy gaat over. Nancy neemt haar telefoon op en hoort de stem van Jerrel. Ze vraagt aan hem waarom zij zolang op zijn telefoontje moest wachten. Jerrel vroeg aan haar hoe het met haar gaat. Nancy zei aan Jerrel dat zij hem graag wil zien. Jerrel vraagt aan haar of hij wat voor haar kon betekenen.Nancy zei aan hem dat zijn iets voor hem in petto heeft.Ze maken een afspraak om elkaar aanstaande vrijdag te ontmoeten. Het was de juiste dag voor Nancy omdat haar man die dag de nachtdienst heeft. Nancy gaat heel uitdagend gekleed uit huis.Het zou heel makkelijk zijn voor Jerrel om haar blousje los te gooien.Wat Nancy niet weet is dat Jerrel reeds een kamer heeft gereserveerd om samen met haar een onvergetelijke avond te hebben.Nancy werd door Jerrel opgehaald en ze gaan naar een hotel.Jerrel hoefde niets aan Nancy te vragen toen ze in de kamer waren. Nancy greep Jerrel vast en kuste hem over zijn heel lichaam.Jerrel kon niets doen dan zich aan haar over te geven.Het werd een heftige en spannende avond.Jerrel hoefde niets te vragen omdat alles voor hem gedaan werd. Ondanks de airco aan was waren zij beiden bezweet.Terwijl Jerrel op het bed lag, ging nancy op hem zitten en zij bewoog op en neer.Jerrel ging ook zijn gang.Nancy vroeg aan Jerrel als hij een relatie heeft. Jerrel zei aan haar dat zulks nu het geval is omdat hij het geweldig naar zijn zin heeft gehad. Nancy ging naar huis pakte al haar spullen en ging samen met Jerrel wonen.Haar man werd heel verdrietig.