Mijn date laat niks meer van zich weten

mm
Written by Mike Russells NP

mijn-date-laat-niks-meer-van-zich-weten

Mijn date laat niks meer van zich weten

 Mijn naam is Kim en ik ben 22 jaar. Via een datingsite heb ik Marvin ontmoet. Een hele aardige jongen trouwens en hij ziet er ook heel goed uit. Ik was helemaal weg van zijn foto’s. Ik ben over mijn oren verliefd op hem. Ik wil en zal hem krijgen dacht ik stout bij mezelf. Binnen de kortste keren planden we een date met elkaar. Ik verheugde me erg op deze date. Ik trok daarom mijn mooiste jurk aan en mijn mooiste lingerie. Je weet toch nooit hoe een date eindigt. We ontmoeten elkaar bij het restaurant waar we afgesproken hadden. Met een innige omhelzing begroetten we elkaar. Om je te bedenken dat we elkaar nog nooit eerder ontmoet hebben.

De avond kwam na gesproken te hebben over spannende onderwerpen langzaam aan het eind. Hij stelde voor om me thuis af te zetten. Bij de wagen bleven we nog even hangen en bijpraten. We knuffelden elkaar zo nu en dan op een speelse manier. We besloten uiteindelijk te vertrekken. Thuis aangekomen stapte hij uit om me te begroetten, maar om de avond nog wat langer te maken vroeg ik hem als hij nog een bakkie koffie lust. Dat wilde hij zeker. Binnen aangekomen nodigde ik hem uit om even te gaan zitten. Na een bakkie koffie gemaakt te hebben voor ons beide, spraken we nog even verder. Op een gegeven moment viel er een stilte. We keken elkaar diep in de ogen aan en kuste mekaar innig. Je zal wel een idee hebben hoe de avond verder afliep. We vielen in elkaars armen in slaap, maar hij werd in de vroege ochtend al gauw wakker en voordat ik het door had was hij vertrokken.

 

contact-maken-met-marvin-lukte-nietContact maken met Marvin lukte niet

  Na de mooie avond stond ik helemaal uitgerust en blij op. Geen spoor van Marvin te bekennen. Het zal wel goed zijn dacht ik. Hij moest misschien vroeg aan het werk zijn. Na gedoucht te hebben nam ik de telefoon en belde ik hem op. Zijn telefoon ging wel over, maar hij nam niet op. Hij zal wel druk zijn hield ik mezelf voor. Ik wil zijn stem echt horen en hem tegelijk ook bedanken voor een goede avond. We spraken elkaar overwegend via de chat. We hadden nummers uitgewisseld om elkaar bij de ontmoeting makkelijker te vinden, maar telefonische gesprekken hadden we nog niet echt gevoerd. Ik probeerde daarom via de chat nog met hem in contact te komen. Ook daar liet hij niets van zich horen. Mijn berichten las hij wel, maar steeds zonder antwoord.

 

waar-ligt-het-aan-dat-marvin-mij-niet-meer-contact

Waar ligt het aan dat Marvin mij niet meer contact?

 Ligt het aan mij dat hij mij niet meer contact? Heb ik iets verkeerd gedaan of vond hij de avond zelf niet prettig genoeg. Ik begon me op den duur schuldig te voelen. Ben ik niet de type vrouw waar hij naar opzoek is of ben ik niet mooi genoeg voor hem? De voornaamste vraag die in me opkwam was dat ik me afvroeg als ik niet veel te snel met hem naar bed  ben gegaan? Dit blijft voor mij na zo een goede date toch een pijnlijke raadsel.