Luna zoekt spannend contact

mm
Written by Mike Russells NP

 

Luna is een heel aardige vrouw van 38 jaar. Luna heeft twee schattige kinderen. Een van 12 en de ander is 5 jaar oud. Ze is al 3 jaren gescheiden met der man. Omdat haar man zoveel relaties had heeft zij een stop gezet aan de relaties. Hij had veel buiten vriendinnen. Hij had een relatie van ongeveer 5 jaar met een andere vrouw, maar Luna wist dat niet. Ieder geval heeft zij een punt gezet aan al zijn dramatische handelingen. Luna is dan dringend opzoek gegaan naar een spannende date om haar verdriet te laten verminderen. Zij hoop in haar zoekttoch de ideale patrner te vinden. Een contact persoon waarmee ze de spannendste dingen mee kan ervaren. Het is dus een moeilijke zoekttocht. In de stad waar Luna woont zijn er aardig wat mannen die een oogje op haar hebben maar ze zijn haast allemaal saai of zijn ze al getrouwd.

Luna en Aafje hebben een spannende date

Luna ontmoette Aafje in een cafe waar zij met haar vriendinnen was om wat te gaan drinken. Aafje was de gene die een gesprek startte met Luna. Hij vroeg haar hoe ze heet en met wie ze daar is. Waarop zij antwoordde ik heet Luna en jij. Aafje was blij met haar antwoord en vervolgde het gesprek. Hij vroeg haar gelijk hoe ze verder in contact konden blijven. Ze zei hem dat hij der op de app mag toevoegen dus ze gaf hem haar nummer. Aafje liet geen gras over groeien en voegde haar gelijk toe toen hij thuis was aangekomen. Hij appte haar. Ze gaf niet gelijk antwoord. Ze waren daarna aan het appen geslagen. Het was elke avond appen. Foto’s naar elkaar sturen. Leuke foto’s, naakte foto’s alle soorte foto’s stuurde ze naar elkaar. Het waren spannende gespreken die ze hadden.

Het maken van een date afspraak thuis bij Aafje

Luna vond het een goed idee om thuis bij Aafje te gaan voor een leuke date. Aafje woont alleen en is best wel rustig thuis bij hem. Hij woont ook in een elite buurt. Ze hebben de avond lekker gedate. Ze hebben samen lekker gekookt. En samen op het terras gegeten en gedronken. De volgende afspraak was dan thuis bij Luna.

Kennis maken met Luna’s moeder

Luna stelde eerst voor dat hij eerst kennis moest gaan maken met haar moeder voor dat hij na thuis bij haar mocht slapen of daten thuis bij haar. Hij vond het niet erg om kennis met haar ouders te maken, omdat hij een serieuze relatie met haar wilde beginnen. Het was een woensdag avond toen hij thuis bij haar ging voor de kennis making met haar ouders. Het was een productieve dag geweest. De volgende dag hadden ze dus dan weer afgesproken om weer thuis bij Luna om te daten. Om 8uur zouden ze dan samen koken thuis bij haar. Hij was optijd en ze begonnen dan te koken. Het eten was lekker ze hebben samen lekker kunnen koken. En ze vervolgende avond met zoenen in de kamer van Luna. Gelukkig was haar moeder die dag niet thuis. Omdat ze een beetje streng is op dat gebied.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *