Jerry gaat vreemd wat een ramp

mm
Written by Mike Russells NP

Onze ontmoeting

Als een heel goed uitziende vrouw die heel hard werk om mijn kinderen en mijn man goed te verzorgen. Cindy is getrouwd met een heer die Jerry heet.  Het begin van hun relatie kwam Jerry loyaal over hij ging niet makkelijk uit tot dat hij zijn eigen bedrijf had en hij leerde nieuwe vrienden kennen. Ik was 22 jaar oud toen ik hem leerde kennen. Op een dag besloten me vriendinnen en ik om wat te gaan eten en drinken. Daar aangekomen zaten we lekker bij elkaar in een groepje gezellig te praten, te eten en te drinken. We waren gezellig daar toen plotseling een man naar mij toe kwam en mij vroeg om mijn nummer hij bedacht een leugen erbij alleen om mijn nummer te krijgen. Ik gaf het aan hem. Ik dacht misschien laat ik me geluk gaan als ik hem mijn nummer niet geef dus gaf ik mijn nummer aan hem.We wisselde nummers naar elkaar en besloten dan om een dagje uit te gaan eten. We leerde elkaar beter kennen en gingen dan een relatie aan.

 

Het leven met mijn man

Wij besloten te trouwen om wat meer vertrouwen in elkaar te zetten en onze relatie wat stevigere te maken. Het trouw feest was heel erg groot gehouden. Omdat zijn familie dat zo wilde. Ik wilde gewoon een zitje, maar zijn familie wilde het wat groter vieren. We kregen samen 5 kinderen waarvan 3meisjes en 2 jongens. Een tweeling er tussen. We zijn beide twee hard werkende partners. Mijn man zorgt goed voor de kinderen en ook voor mij. Hij is een aardige man en daardoor krijgt hij veel aandacht van vrouwen. Hij kan niet om gaan met de aandacht dat hij steeds krijgt. Hij denkt dat hij op alle vrouwen moet reageren. Hij wilt niemand teleurstellen. Er is een dame in de familie van mijn man die heel goed is op mijn man en mijn schoonfamilie waardoor zij nu ook goed bevriend is met mij. Ze stuurt vaak smsjes voor mijn man en vraag steeds hoe het met hem gaat. Elke dag belt ze me man op als dat niet genoeg is stuurt ze soms eten voor me man alsof ik dit niet zelf kan doen voor mijn man. Ik heb mijn man geconfronteerd met dit verhaal en hij vindt dat ik gewoon jaloers ben. Waar het echt mis is gegaan. Ze raakte zwanger, maar iedereen in de familie weet dat ze geen man of vriend of schatje heeft. Toen ik hoorde dat ze in de verwachting was had ik zo sterk het gevoel dat mijn man de vader van het kind is. Ik vroeg hem als dat zo is, hij zei gewoon: nee hoe kan ik dat doen om zo een dame zwanger te maken. Ik nam genoegen met zijn antwoord. Ik moest i feite niet zo handelen, maar ik kreeg sterk het vermoeden dat ze wat hadden. En jaa hoor ze hebben een hechte relatie met elkaar en de hele familie weet het dat ze een relatie met elkaar hebben. Dit vond ik zo erg. Omdat niemand met mij dit had verteld. Ik kan niet meer daten met mijn eigen man. Ik vind het alleen erg dat we uitelkaar zijn. En dat het contact verloren is gegaan. We kunnen echt niet meer daten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *