Daten met iemand die getrouwd is

mm
Written by Mike Russells NP

Hoe ik hem leerde kennen

Ik ben Melissa en ben 28 jaar oud. Ik werk als serveerster bij een etenzaak. Ik werk al 10 jaren daar en in die 10 jaren heb ik verschillende mannen ontmoet. Soms waren het heel rijke mannen andere waren een beetje minder rijk. Waar ik werk komen niet echt van die arme mannen. Als je niet goed in de centen zit hoef je in feite niet langs te komen bij dit etenzaak. Want alles hier is peper duur. Jan kwam vaak langs om te eten. Haast elke dag was hij bij dit etenzaak. Omdat hij het eten lekker vond. Soms kwam hij alleen, en soms kwam hij met een vrouw met twee jongere kinderen. Ik had nooit gedacht dat ik verliefd op hem zou raken. Ik twijfelde ook als het zijn vrouw was. Omdat ze niet deden als ze een koppel waren. Ik moest vaak genoeg voor hem serveren. Ik bediende hem graag. Wanneer hij langs kwam zocht hij gelijk naar mij om hem te bedienen. Al waren mijn andere collega’s aan de buurt zei hij gewoon nee ik wil dat die leuke dame mij moet bedienen. Ik vond het altijd vreemd als hij dat zei. Maar op een bewuste dag vroeg hij me naar mijn nummer. Ik gaf hem mijn nummer. Maar ik zei hem dat hij liever geen andere bedoelingen moet hebben maar dat we gewoon konden chatten. En over leuke dingen praten.

Het daten moet beginnen

De volgende dag toen ik hem mijn nummer had gegeven stuurde hij gelijk een sms voor me en zei me dat we moeten praten. Ik vroeg hem waarover we moeten praten waarop hij antwoordde over het leven. Dit alles vond ik heel erg vreemd. Het leek alsof ik droomde. Alsof alles om me heen niet bestond. Want wat wilt zo een rijke man met zo een arm meisje hebben dit waren de gedachten die in me om gingen. Wat zou ik doen met een man die al in een relatie zit. Waarheen met zo iemand. Ik ga nooit zijn vrouw worden. Hij heeft al een gezin. Ik wil niet als tweede vrouw behandeld worden. We hebben niet eens over alles gesproken of ik had al zoveel gedachten en vragen in me. Hij vroeg me die zelfde dag als we een date kunnen afspreken. Bij hem op kantoor maar in de avond uren. Ik stemde toe want ik wilde graag weten wat hij met me wilde. Hij kwam me die zelfde avond op halen. Ik was echt in me mooiste sexy pak gekleed gegaan. Een beetje uitdagend kleden dacht ik bij me zelf en zo uitdagend was ik ook gekleed. In zijn kantoor aangekomen zij hij me dat hij me leuk vind en dat hij een serieuze relatie met me wilt beginnen. Ik vroeg hem gelijk als hij niet in een relatie zit. Hij zij me gewoon dat ik me niet druk hoefde te maken met dat gedeelte, ze gaat er niet achter komen. Dus ik moest me gewoon als zijn buiten vrouw opstellen. Ik vond het niet erg om zijn buiten vrouw te zijn,  want hij kan me financieel echt helpen. Deze date avond is heel goed afgelopen.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *