10 grofste manieren om iemand te dumpen

mm
Written by Mike Russells NP

10-grofste-manieren-om-iemand-te-dumpen

10 grofste manieren om iemand te dumpen

  Soms merk je dat de relatie waarin je zit niets wordt. De andere partij kan er misschien nog veel waarde aan hechten, maar voor jou betekent de band met de andere om verscheidene redenen niet meer zoveel. Je denkt erover na wat de beste manier is om eruit te stappen. Je wil de andere partij natuurlijk niet pijn doen, maar ook jezelf en de andere persoon voor de gek houden is niet je wens, dus zal je toch moeten afkappen met de relatie waar je niet gelukkig van wordt. Hoe hard het ook bij de ander persoon aankomt doet er niet toe. Is dumpen op een grove manier niet wreed? Ja een beetje gemeen, maar het is soms niet anders.

 

hier-volgen-10-grove-manieren-om-iemand-te-dumpen

Hier volgen 10 grove manieren om iemand te dumpen:

 • Via de mail
  Je partner een uitgebreide mail sturen dat je geen uitweg ziet in de relatie en dat je ermee stopt. Je zorgt ervoor dat je het op een tijdstip doet waar de andere persoon rondom vriendinnen of vrienden is. De reactie van de persoon laat je ook stiekem vastleggen door vrienden.
 • Verhuizen zonder je partner op de hoogte te stellen
  Wanneer je nog een dag van te voren een beetje (schijn) goede avond gehad heb met je partner, kun je de volgende dag verhuizen zonder dat de persoon op de hoogte is. Gewoon met de noorden zon verdwijnen en de reden achteraf doorgeven.
 • Samen met je partner een trouw datum plannen die toch anders afloopt
  Heel enthousiast is je partner aan het plannen voor de trouwerij. Jij wordt er natuurlijk zenuwachtig van, omdat je al goed in je achterhoofd weet dat het anders zal aflopen. Op de dag geef je voor het altaar aan bij het uitspreken van de geloftes dat je niet bereid ben met haar het leven verder te delen. Dat is een enorme klap natuurlijk.
 • Via facebook
  Als je weet dat je partner veel volgers heeft kan je met een hele tekst en uitleg middels een post de relatie naar de klippen verklaren, terwijl je partner nog helemaal van niets weet en er zelfs pas nadat de facebook vrienden het gelezen hebben erachter komt dat de relatie uit is.
 • Op valentijnsdag
  Aan het werk een mooie bos rode rozen sturen naar je vriendin met op het kaartje “Gefeliciteerd, onze relatie is uit” Succes verder!
 • Schrijf een brief
  Stuur middels post of laat door iemand een brief brengen waar je je gevoelens uit en aangeeft dat het uit is.
 • Loop bewust met je nieuwe vlam in haar omgeving
  Het kan dat ze nog niet weet dat je een ander schatje heb. Je kan bewust hand in hand  gaan wandelen waar je haar zeker met haar vriendinnen zal zien.
 • Vertrek naar een ander land
  Je kan ook ineens naar een ander land vertrekken, terwijl je partner daar helemaal niet op voorbereid is.
 • Vermijd je partner zoveel als mogelijk
  Laat de persoon aanvoelen dat je hem/haar niet graag in je buurt heb. Beantwoord geen telefoontjes, smsjes en ook geen mailtjes
 • Sluit de relatie af bij het vieren van een aantal jaren samen zijn
  Plan een diner uit waarbij je aangeeft dat je het jubileum op gepaste wijze wil vieren. Tijdens het diner leg je der uit dat je ook de relatie op deze manier wil afsluiten.